Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om myror och annat under skogspromenader


kortdikter antecknade i skogen



stegen trummar mark


närmar sig, myran springer


fort! över stigen


" det kommer bara en vän,


hon trampar inte på oss!


ta det lugnt, syster,


känner igen hennes steg,


hon hoppar över oss jämt! "



******************



jag ville ha dig


här, alldeles nära mig:


då skulle jag


veta om jag ville


ha dig kvar där



************



fjärilen flög mot


ansiktet - skulle ta bild -


fanns ingen att se



*****************



tror att det är lätt

tänka kärlek och vänskap

som tjänster åt folk,

känna sig behövd; få folk

att le - alla är nöjda






Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 258 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-11 16:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt med dina små kortdikter ;)
2013-08-12

  anits VIP
Mycket fina tankar
bra skrivet
2013-08-11

  kerstin skriver VIP
fina tankar som små nedslag i det lilla och storslagna.
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran