Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cathrine, många mil härifrån

Jag slösar bort min tid
min alldeles egna tid
borde varit hos dig nu
och tagit din strid

Jag borde varit vid station
väntat på ett tåg
väntat på ett tåg
och längtat efter dig

Jag vaknade upp i trasor, Cathrine
fastän ingen märkte det
Jag vaknade i trasor
och försvann i drömmar
igen

drömmar om min storhet
drömmar om din kropp
drömmar om allt vackert man ser
just när solen går upp

Jag önskar du fanns inuti
hoppas du har det bra
hoppas du vilar skönt
har det mysigt med dina barn

jag vill bara säga
god natt, Cathrine, godnatt
Cathrine, godnatt

hoppas du drömmer
om små och stora äventyr
hoppas att du glömmer
det som varit och gått överstyr

Du vet alla kan inte vara hjältar
en del av oss är clowner
en del av oss är dansare på en motorväg
alltid på väg nån annanstans

men jag hoppas ändå att alla
tillslut ska hitta ett litet ställe
så jag ber en liten bön
som jag sätter mig i flammor
och går ut på tråden
än en gång




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-14 07:15



Bookmark and Share


  Connie
Jag kommer inte härifrån, dina texter är som en magnet! Kan inte få nog av dem!
2013-08-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Du skriver underbart vackert!
2013-08-14

    ej medlem längre
Drömmar och funderingar om livet, fint skrivet.
2013-08-14

  SatansSon VIP
fin hyllning. gillas skarpt.
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman