Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordbildning

 

ord bildas ständigt

ur en knappnålspunkt 

de väljer bland gemener 

låter ljuden fastna 

lämnar versalerna åt någon annan             

                                                        och 

    

tar upp jakten på morfem som irrat 

sig bort från långsamheten i texten 




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Westin
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-11 19:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Du levandegör orden!
2013-08-12

  Gerd Vading
Ja, ibland blir man förundrad över hur orden kommer till oss.
Gillar denna fundering.
2013-08-12

  Deva
Tycker om leken med språket, det är ju i själva verket en metadikt om skrivandet;-)
2013-08-12

  Madeleine Richter
Små levande varelser, orden. Undrar vem som tar hand om versalerna ... Morfem hade jag glömt vad det var, bra att bli påmind.
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin