Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom hörnet finns det nu här

varför har världen blivit så grym brukar jag tänka
jag brukar även höra andra tala om samma sak

men det är den inte det är bara andra vapen och
sätt att använda dom våldet har kommit närmare

det är därför känslan har blivit starkare nu när vi
hör och ser den runt om oss på vår egen mark

det vi såg och hörde på tv är nu här nu ser vi det
grymma våldet som det är runt hörnet på våra hus

hjälp är första tanken som vi hörde för länge sedan
på tv men vi bytte kanal nu är det våldet här och

ingen kommer att höra oss heller det äckliga våldet
kryper närmare inpå i vår värld jag undrar om det

kunde ha stoppas om jag inte hade bytt kanal på
min tv för länge sedan och skänkt en krona jag
undrar om det hade gjort skillnad i min värld ?




Fri vers av den nakna poeten
Läst 146 gånger
Publicerad 2013-08-12 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten