Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kom alltid tvåa-syndromet ^^


mellanmål och sprinterminnen

 

 

om meningen med hinderloppet är att nå målet är syftet att göra det snyggt mer än först

om målet är att uppnå syftet är du glad för målgång även om du kommer sist, och även om inget mål nås

du minns loppet och det var snyggt för det kändes snyggt och du hörde applåderna

kände vindraget och vårdofterna
smaken efter pausens fika med vännen

sommarhallonet på pajen och vaniljsåsen
för du springer inte ens innan sommaren är där

du väljer dina lopp

 

om syftet är målet i sig, så springer du hela livet utan att minnas det och om du har turen att vinna är det inte säkert att du ens blir glad

du minns prispallen endast när du ser en bild och ser din medalj hemma i överfyllda hyllan

om loppet nu ens råkade infinna sig och du inte startade av en klapp på axel
av någon du sett upp till

 

och smaken efter loppet är metallisk

*

om målet är målet är syftet inte ens
i albumet
när du bläddrar dina minnen

en sista gång

*

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-12 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri