Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är stark


Försöker intala mig

-du är stark!


Alla säger till mig

-du är stark!


Kommer du inte ens tillbaka,

för att ta farväl..

..så ska jag iallafall fortsätta


att intala mig

- glöm inte, du är stark!





Fri vers (Fri form) av Katinka VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-08-12 12:44



Bookmark and Share


  Nina.H
Styrkan finns där inom,
att visa sin sårbarhet är
också starkt...
2013-08-31

  Siggesdotter
Berörsså av dina rader - verkligen - och du ÄR stark!
Glöm inte att du har någon som "håller dig i SIN hand!"
- Alltid, alltid -
Kram!!
2013-08-12

    ej medlem längre
Starkt!!
2013-08-12

    ej medlem längre
berör!
2013-08-12

    ej medlem längre
Rätt inställning!
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP