Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jaja plöj på bara, sa grannen från sin egen åkerlapp i träda och förnyande ärtsådd...


Bedömningar; domartango

 

det är röj på logen ikväll

det är röj

 

*

 

där domarna dansar tango

med varann

 

finns inga estetens ekon och inga fyrspann som drar

 

där domarna dansar tango

med varann

 

finns endast fåror djupa av skam

och ramar hängande om hals

 

där domarna dansar tango

med varann

 

är det röj på logen så flisorna yr

det är dyr

dyr

röjning

 

*

 

där missar man jenka i fristil och vals

och barfotahambo med knäböjsstopp

 

där fixar man inte en hiphop alls

blott tangerar sin egen fördröjning

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-12 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri