Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord från lilla ängeln

Barnet sjunger och skrattar i solens strålar,
allt i tankar hos det är uppe i skyn

Medan pappa står vid huset och målar,
är mamma därinne med barnet bortom syn

"Jag var älskad och allt var bra, mor gråt inte mer.
Jag var för nära kanten och olyckor sker"

"Nu när jag är borta blir inget detsamma,
men snälla far ta hand om mamma"




Fri vers av Lizzie93
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-12 16:10



Bookmark and Share


  Luna Di Corvo
hemsk :'( men fin!
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lizzie93