Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten tröst

Lilla älskling
du var mitt allt i en värld så kall
en stjärna från himmelen tusenfalt

Lilla fjäril
du var vild som en duva och för det fick du stupa

Sover du på molnen nu?
med täcke av glädjetårar
du har seglat på havet men tappat dina åror
i miltals simtag fick du ej många vårar

Lilla barn
nu får du vila
i famnen på kärlek och långt ifrån ondska, långt ifrån svek

så öppna dina vingar bland grönskan och lek




Fri vers (Fri form) av Lizzie93
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-11 23:37



Bookmark and Share


  Ametist
Jättefint :-)
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lizzie93