Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en älskling

Jag saknar dig min ängel,
var sekund vi är isär,
då vi ej sett varann på länge,
känns det som att hjärtat bara skär,

det är som att något sätts i bröstet som en kniv,
när man längtar efter kärleken,
men jag skulle ge mitt eget liv,
för att få vara i din famn igen




Fri vers (Fri form) av Lizzie93
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-14 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzie93