Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som lurar i mörkret

Min älskling lämnade mig
i mörkrets mest tysta stund
En sorgsen vind bugar sig
och livet känns utan bakgrund

Ett sista andetag och en sista blick
en tomhet i träden talar
Sedan djävulen viskar ''av giftet drick''
tills ögonen sakta smalnar




Fri vers (Fri form) av Lizzie93
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-11 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzie93