Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradisets vårar

Le min kära och känn glädje även i tårar,
sprid din lycka vidare till närmaste vän,
se färgerna i paradisets vårar,
tills den dag då du hittar hem

vandra på de oskyldigas stig,
och om resan blir för lång, vänta,
och om orden är för tunga, tig,
för i ångestens dal finns det inget att hämta.




Fri vers (Fri form) av Lizzie93
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-16 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzie93