Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbi ljusets tunnel

Av jord är du kommen och av jord ska du åter bli,
då du går i ljusets tunnel ska du känna dig fri,

som rosen på ängen ska du lysa rött,
och du känner lyckan som kärleken fött,

då du slutligen når tunnelns sista dörr,
så ser du minnen och vänner sen förr,

en lugnande känsla som vaggan som liten,
och här i ljuset blir du aldrig igen sliten,

saknad och älskad släpper du nu allt,
och för det som du gett ges tillbaka tusenfalt.




Fri vers (Fri form) av Lizzie93
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-16 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzie93