Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
metaforisk 'ränta' men ack så levande 'klubba'


mellan stolarna

 

 

det ni gör är att

tvinga mig stå på brutna ben

varje gång era moment 22 principer

kapar dem

 

och jag skapar dem igen

 

det ni gör är att

svinga er egen klubba i slutna rum

varje gång mina små räntor sviker

 

och jag lapar dem igen

 

 

skapa dem inte igen

skapa dem inte igen

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-12 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri