Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig !

Öppna ditt hjärta och släpp mig in ,

låt mig inte stå här utanför och se på,

låt mig få värma det,

låt mig få lägga min hand om det

låt mig ge det styrka

låt mig dela med av mitt till dig..




Fri vers av Morgan
Läst 338 gånger
Publicerad 2013-08-12 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan