Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina fula smutsiga fötter tar dansanta steg

 

vem skulle sänka sig ned till mig
tvaga mina fötter och torka dem
så att jag igen kunde gå framåt
åt det håll det var meningen
att just jag skulle gå

ingen är den vem
och fötterna och händerna
den mjuka huden i nacken
som skyms av det tunga håret
händerna solbrända och även
de tappar taget

men hur än livet ter sig
dansar jag fram med
mig själv
marken är hård och
golvet likaså
liksom livet och de
älskande två
som föll




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-08-12 21:34



Bookmark and Share


  Silverstripe
Gripande. Verkligen.
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP