Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att leva är så underbart ! nu och föraltid igen

mitt hjärta mitt hjärta sjunger den vackraste sången
i från djupet av den varmaste platts som finns inom

mej glädjen är stark mitt hjärta slår lika rofyllt och
glatt som en fjärdills vingslag mitt hjärta mitt hjärta

flyger som en fjärdill lätt med sina vingslag och besöker
minna känslor likt blommor och suger i sej deras kärleks

nektar för att väcka dom från sin dvala och ger dom värme
så dom börjar leva igen mitt hjärta ja mitt hjärta sjunger

så vackert igen det lever och gör mej glad musiken är
underbar den strömmar igenom hela min kropp och

förstärker min karisma att aldrig ge upp för kärleken
övervinner allt mitt hjärta mitt hjärta sjunger igen så

vackert efter att ha varit så kallt mörkt och slutet mitt
hjärta sjunger så vackert igen det är en underbar morgon

mitt hjärta mitt hjärta är inte på ava längre det är så vackert




Fri vers av den nakna poeten
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-13 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten