Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bubila baba i dag !

det är en vacker morgon att dö på
men jag tror jag ska låta livet plåga

mej ett tag till för att få dom små
glimtar av lycka ljus och kärlek

som glimmar till i bland men det
är en vacker dag att leva på i dag

det är inte orden på joden som
gör oss till mäniskan det är våra

handlingar bubila baba just i dag !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 168 gånger
Publicerad 2013-08-13 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten