Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en själ som sjunger glatt

bubiledi bubilidi livet är vackert som poesi varje dag
bubilidi bubilida mitt hjärta sjunger vackert bubilidi

bubilidaaaaa ! allt är poesi som jag ej kan utrycka
med ord men jag är så glad i dag bubilidi dubilida

viken vacker dag ! tralallida bubilidi bubilida




Fri vers av den nakna poeten
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-13 09:03



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Hi hi hi man blir sprittandes glad när man läser denna text!!!!
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten