Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett stänk av dålig självkänsla? (åtgärd Moose, men vem 17 har tid och lust att gå ut på stan och ropa på älgar?) Aforism just för metaforen Djur kontra livsegenskaper.


Buffalo; överflödet. Moose; självvärde

 

*

 

nej jag gillar inte att

ropa på älgar

 

dom visar bara vinklade öron

 

*

 

när man får dåligt samvete av

tacksamhetsvisande

 

varför är det så svårt att ta emot tacksamhet

sa buffeln

 

 

som offrade sin hud sina horn och sitt liv

 

*

 

älgen frustar vid myrkanten

"Okey, så du lämnar mig här att dö för jägaren?!?"

 

*

 

dessa djur

så jag älskar er

 

*klappar mig på axeln och

försöker

 

inse läget*

 

"Man måste offra något för att

öka själva känslan av

 

självvärdet"

 

sa Moose

 

*

 

Det är tacksamhet

 

Tacksamhet

som ska till

 

sa Buffeln

 

*

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-13 18:50



Bookmark and Share


  Thurizas
<3
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri