Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hissa upp flaggan jag ska dö

Reinfeldt säger jag är frisk
flyger i det blå
Hjälper cancern ge mig pisk
gör min vardag grå

Vänder blad
han ser en rad
Blir inte glad
åt denna välfärdsrad

Medicinen är för dyr
pensionen likaså
Utförsäkring blir en kur
ingen säger vad står på

Vart jag mig i Sverige vänder
ingen kommer med hjälpande händer
Långtidssjukas kostnader skrämmer
egoismens habegär bestämmer

Riktigt sjukas pest försvinner fort
när politikerna lägger allt på ett kort
Med jobbskatteavdraget gick det som smort
att lagligt snabbt få sjuka från jordelivet bort

En utgiftskostnad skars bort
städbidrag infördes fort
Nu slipper Reinfeldt lort
slipper svarta för att få rent i sitt fort

Gav medelklassen med jobb en lapp
om de var nu utan cancer och frisk
Fick de mer pengar att använda för sin snopp
att få prostatacancer när man knullar är ingen risk

När man sista steget tar
ska man i Sverige gå
Utan kalsong med rumpan bar
och mer illa än nödvändigt må

Alla ska vi alla dö
kom ihåg att döden ser er alla
Jag slipper i alla fall stå på kö
har ingen hänsynslöshet att återkalla

Jag ser ett ljus
i ett hus
Paradisets hus
där hörs inte egoismens sus








Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-13 19:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är läget.
2013-08-14

  Magica VIP
Ja det är åt helvete i sverige idag, hoppas det vänder, kram!
2013-08-14

    ej medlem längre
Ja,det är förfärligt, men vi får inte ge upp hoppet.
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP