Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lånade ord från en sida där jag inte delade uppfattningen om att älta sin egen olycka så jag tolkade den från min sida med minna ord originalet är ---att älta sin egen olycka är som att gräva sin egen grav---men jag håller inte med och jag hoppas att den


älta älta

att älta sin egen olycka är att memorera och varna dom
man älskar så att dom inte tar samma väg

visdom har olika sidor det finns den med glädjen men
tyvärr är det ofta märkt av blod för att vi inte

lyssna på våra fäder och gjorde om deras misstag inte
i brist på information eller brist på vetandet utan i ren

hämnd och hat utan tanke eller bot och bättring för en
bättre framtid i fred med delad visdom och kärlek så älta

olyckan tills alla förstår att man kan inte skapa kärlek och
fred med hat och större bomber älta älta älta kärleken !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 215 gånger
Publicerad 2013-08-13 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten