Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anteckningar

äntligen
kan jag se
rummet villkorslöst

jag trevar efter andarna
ända sen dess - färg grönt

trappan i bibeln leder
till de tomma taken
i mina tankar - färg lila

jag har varit där många gånger förr

kvinnan på bilden har en
cistern med motgift (aftonklänning)
i stället för sin längtan (efter barn)

och åkrarna kokar
av tyskarnas frågor - färg svart

likt en fågel rivs
jag mot tröstens segel - färg vitt

och sedan
utplaning - färg rött




Fri vers av Eiler Lindh
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-03-06 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eiler Lindh
Eiler Lindh