Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Född utan kärlek..







Gråt inte fina barn, gråt inte..

Det kommer en dag när molnen försvinner, låt inte hat och hat och hat förstöra..



Än finns människor som ger kärlek, som ger just dig det du behöver. En trygg hand, någon som mättar din mage, någon som ger värme i vintern, uppmuntrande ord när självkänslan försvinner..

Inte alla ser bakom fasaden, men kanske en dag de lär, de barnen finns där, undanskuffade, utanför, hungriga, slagna..



Ibland är det svårt att förstå, men om vi vuxna inte blundar, om vi inser att alla inte är älskade, då kanske vi ser.

Pojken som brukade säga i skolan, "vi har ingen mat hemma", "vi har inga kläder", kanske om vi vuxna lyssnar eller om något barn är tyst och inte säger ett endaste ord. Tystnad kan visa mycket, kalla hem, kalla hjärtan, ingen kärlek, bara tomma ord..



Jag vill att vi alla ska se, låt oss tillsamman se och lyssna på just de barnen, de ensamma, utfrysta..








Fri vers av genni VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-08-13 23:12



Bookmark and Share


  Quasimodo
Stark och berörande ord om barnen, de mest behövande och utsatta, all kärlek till dem!!
2014-07-10

  Connie
Stark och berörande text som verkligen behövs i dagens samhälle!
2013-09-10

  peter markurth
bra
2013-08-20

  anits VIP
En mycket fin och viktig text
2013-08-15

    ej medlem längre
Ja, låt oss lyssna å be för dem som har det svårt å ge alltid ett lyckligt leende åt barnen, som Moder Teresa säger!
2013-08-14

  Bibbi VIP
Viktig text.
2013-08-14

    ej medlem längre
så sant, våra händer och hjärtan som kan sträcka sig längre än de oftast gör, och barnen som verkligen behöver det
2013-08-13

    ej medlem längre
Det hade antagligen räddat min barndom.
Bara bra med den här texten!

2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP