Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag såg en som dog idag



jag såg en som dog idag
hon föll ihop på gatan
det var så kallt
jag är naken inför dig
jag såg en tant som dog
idag är det så kallt att jag
tog av mig alla kläder
naken jag är en tant som dog idag
jag föll ihop på gatan
håll ihop mig jag faller i bitar
jag såg en tant
hon ramlade
hon dog





Fri vers av johii
Läst 529 gånger
Publicerad 2006-03-06 14:40



Bookmark and Share


  pang
gud så häftigt du skriver. den här gav verkligen en bra bild av smärta.
2006-03-08

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Du har möjligtvis inte använt Gibberish-maskinen när du skrivit dessa dikter? Denna är bra, liksom Så många mörka ögon. Starkt slut och även mycket styrka dessförinnan!
2006-03-06

  Rachel Roth
kan inte tänka mig ett bättre sätt
att berätta just det, att en tant dog idag
när det var så kallt
2006-03-06
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu