Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
käftsmäll - sommarsveriges avstanning.. så, v-e-m få njuta semester? ("hör av er", brukar jag säga, "Jag tar gärna över jobbet..."


sommarfönster semester och tvärnit

 

 

en enda uppmaning

 

"Fyll i"

 

gör många dagar ångest
sömnlöshet och mardrömmar när
det väl sovs

 

förgyll sommaren
häng upp skirhet

 

känn den svala brisen
som en käftsmäll

 

tyll i gardiner har inte så mycket av
värde just då

 

 

när ljumma vinden talar
tvenne språk

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-14 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri