Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbandet för ensamma hjärtan

 

 

 

 

förbandet intar scenen
värmer upp ditt hjärta
innan den stora akten

jag får dig i stämning
lägger stigen mot lyckan
som du vandrar på
kanske ler du på väge
när jag målar mina färger
för dig

sedan har jag gjort mitt

ridå ner
och jag går sönder
ytterligare en gång

ridå upp
för den stora akten
den som du väntat på
och i samma sekund
har du glömt bort mig

sedan ser jag på
när du blir du lycklig
med den stora kärleken

ja, det är mitt jobb
att vara länken
ett förband
för kärleken

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-08-14 07:11



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
jaa det är för eländigt att det ska vara så
2013-08-14

  Tess74
Gud så vackert och sorgligt. Jag ryser och bokmärker
2013-08-14

  Carina Bendix
Sorgligt..jag berörs. Bra skrivet!
2013-08-14

  Micky
Det är ju precis så.. precis så det att vara jag..
2013-08-14

  entusiasm
"ridå ner
och jag går sönder
ytterligare en gång"

vackert!
2013-08-14

  entusiasm
"ridå ner
och jag går sönder
ytterligare en gång"

vackert!
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP