Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dömd.


Ge mig större vingar

Evig ångest

slickar alla sår

det svider

jag gråter

gå iväg

lämna mig kvar

jag behöver inte dig.




Fri vers (Fri form) av tjejen98
Läst 397 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-14 16:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
= livet.
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

tjejen98
tjejen98