Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon älskar henne

Jag vill hitta rätt såga fram
alla skarpa kanter
runt omkring skandal och oändlig
fasad.

Episka byten
för jag ser dig nu
le och skratta och
tryggt sluten i min bur

Ett påhopp av värme
tre dussintal krypande stjärnfall som
måttligt påminner mig
om dina ögon

Jag saknar hem
Jag saknar dig

och utan behov
utan villkor
kommer jag slänga mig
in i väggen och låta dig slicka upp blodet som kvarstår.

Älska mig, älska dig.

Hon älskar henne, henne älskar hon.




Fri vers (Fri form) av tjejen98
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-22 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tjejen98
tjejen98