Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinterflum.


Kär i fel kärlek.

Knytnävar med fantomenringar i stål
slår hårda slag mot tinningen

så jag ger mig en handfull
obetydliga försök att låsa in
tomma ekon i bröstkorgen.

Men dynan som fångat upp
alla skrik kring midnatt
hotar nu kväva mig

och du kommer
med en utsträckt hand i ett försök
att stoppa mig från att falla

men dina försök är oväsentliga,


för jag ligger redan stadigt.





Fri vers av tjejen98
Läst 540 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-14 19:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggt ordformat
2014-05-26

  SellwiN VIP
"men dina försök är oväsentliga,
för jag ligger redan stadigt. "

Sjukt bra!
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

tjejen98
tjejen98