Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickstilla hjärtslag och högläsning ur själen.

En impulsiv sväng och livet har vänt mig ryggen och livet har funnit världen för världen gav oss liv
vid slutet av floden vattnet så kallt att tårna domnat bort
och jag känner dig
mellan pekfingret och tummen och du ger dig på ett försök att slita dig ur mitt grepp för
att inte bli smutig, nersmutsad, ihjälsmutsad
så sluta röra
sluta se mig i ögonen som om golvet redan fångat mig
för jag står vid dina fötter och ber om tröst och den kärlek du aldrig
var villig att ge mig
bakom dörren rinner bitterhet ut i leran och gräset har drunknat i törst
brist på luft
att gömma sig bakom dina stavelsegåtor du radat upp framför mina rödgråtna ögon
för jag ser dig i dansen genom livet och jag minns att du sa mitt namn
med sexigt raspiga bokstäver
och jag minns att du sa att du hittat hem

hem till mig.




Fri vers av tjejen98
Läst 375 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-02 20:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande ! Applåder!
2014-05-07

  SellwiN VIP
Riktigt bra skrivet, gillade särskilt slutet :)
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

tjejen98
tjejen98