Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje vägskäl har ett gatunamn.

Nätterna ensam med din doft
på min kudde
får blodet att sluta rinna
hjärtat att sluta slå

och jag smakar på känslan

att ha dig här

för regnet slutar aldrig piska gatan som
avfyrade skott
när du står blickstilla
och stirrar tomt på dina
nerdränkta skor,

livet kommer inte hitta
mening
utan smaklösa
sakta avlidande känslor
i din närvaro

jag kommer aldrig sluta
älska
din hand i min

ner för varje gata.




Fri vers av tjejen98
Läst 463 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-01-28 19:38



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord berör
samt bilderna framstiger

i allt
detta
2014-01-31

  Robin V
Utmärkt!
2014-01-30

  Hon kallar sig poet VIP
Åh suck! Bokmärker...
2014-01-30

  axveronika
Mmm vacker
2014-01-28

    vinterbarn sover aldrig
Jättefin
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

tjejen98
tjejen98