Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är otillräcklig.

Du lyssnar inte men vågar höra mig ändå.

För när kärlekens dragkraft fångat dig
och jag har en chans på trettiotvå sekunder
att blicka din kropp, då hör du mig.

På alla volymnivåer.

Jag har sökt efter någon som du,
en varm kropp att dela natten med
när mörkret lagt sig.

Det sitter fastklistrat i sinnet,
och hjärtslagens frekvens ökar
frenetiskt när du,
dina läppar hittar mig.

För portarna står öppna
och inatt får du hälsa på,
komma in,
se min blottade själ rivas itu.

Under täcket söker jag
något du inte kan ge mig,
och han hade aldrig visat sig
så mäktigt förut,
så jag ber dig tyst sluta ögonen
när vi intensivt fyller tomrummet med oss.

Jag vill ha mer och mer och mer av dig
för du är otillräcklig.




Fri vers av tjejen98
Läst 765 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-27 15:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
allt bör du få, utan begränsningar

underbar text
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

tjejen98
tjejen98