Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energi !

Sitter här med solen i mitt ansikte
Och ser på en sån vacker kvinna

Hon tittar på mig med förstående
Min , hon smeker min kind försiktigt

Jag ler när jag känner hennes värme
strömma igenom mig, jag tar hennes hand , och lägger den mot hennes

Bröstkorg, känn säger jag , hon skiner
Upp som en sol när händerna kommer i kontakt med hennes hud ,

känn värmen och energin från oss
Tillsammans , känn hur det flödar genom oss båda ,

Hon tittar på mig igen , men nu faller det tårar ner för hennes kind ,

gråt ej min ängel , vi båda
blundar , jag känner sen hur hennes läppar

trycks sakta emot mina....




Fri vers av Morgan
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-14 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan