Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad finns där ute efter den lilla lyckan ?

tänk att livet är så vackert och enkelt
det är så oförstående att man skapar

så mycket olycka problem i en värld
som är så vacker som den här likt en

vacker ros doftar underbart med en
skönhet svår att beskriva så att man

glömmer dess vassa taggar när röda
droppar i från mitt eget hjärta rinner

ner efter mina fingrar lika röd som
rosens men mycket varmare med

smärtan utan skönheten i det men
påminner om smärtan i denna värld




Fri vers av den nakna poeten
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-14 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten