Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon jobbar med erotiska drömmar




"jag skäms inte
för jag ska också dö
så det kan lika gärna vara
som det är med mig"
skjuter upp brillorna på den svettiga näsryggen

när jag säger det till kvinnan
lyfter hon kjolen
drar upp strumpan och svarar
att svensken är världens mest
averotiserade släkte

jag bjuder på middag
vill veta mer
om hennes kjol et al
och hon slutar aldrig
att berätta




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-14 21:47



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Tycker inte alls att det är motbjudande, jobbar med erotiska drömar gör väl dom flessta.
2013-08-14

    ej medlem längre
rubriken är motbjudande och resten hoppar jag gärna över.
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP