Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idioten som flög utan vingar

 

 

 

hälsa hallå

frågar vad som står på

byter artigheter och så

 

pratar några ord

pratar lite till

pratar mycket mer

 

smyger in i skallen

vandrar runt

slår upp ett tält

bygger bo

 

pratar

tänker

nästa steg

känner

 

en känsla

som blir en dröm

som leder till hopp

 

försöker säga stopp

men tåget har redan åkt

 

ingen aning om när det stannar

vart jag hamnar

om jag kraschar

 

jag flyger

jag svävar

trots att jag inte har några vingar

 

sedan det där ordet

den zonen

och mina icke-existerande vingar smälts av solen

 

jag kraschar

och jag skrattar

att jag aldrig fattar

 

att kärlek mördar

idioter som flyger utan vingar

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 530 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-08-15 08:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Slutet: en förgylld punkt på vackra rader, mycket bra text.
2013-08-21

    ej medlem längre
Skitbra!!! *L*
2013-08-19

  Blåbäret
stenhårt
men ändå så bra...härligt flyt med en rytm som finner mig som läsare direkt
2013-08-19

  Lovisa Lindbom
Cool dikt. Håller med att det är sväng i den- man dras med. Men det är lite klurigt att förstå vad du menar med att "kärlek mördar

idioter som flyger utan vingar". Man får kanske tolka det som man vill.


2013-08-17

    ej medlem längre
Får mej att tänka på en rap låt!
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP