Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den 16/8 fyller vår fina poetvän Ewa år. Det är i morgon men på detta vis så hinner alla gratta henne. Tack Taran för att du skvallrade /kram


Soldyrkan (Till Ewa-Britt Nilson)

Angenäm givmild själslig ljusglimt
ger oss chansen att bli bestrålade

Ger värme, humor och små gåvor
och ge av hjärtat är fröjd för solen

Små skrivna vokabler får oss att le
och går visst under namnet limerick

Vadstena bara älskar sin vänliga sol
där ljusets strålar värmer allihopa

Dyrkan av vår poetvän är mäktig
så hyllningen går vidare till nästa

Din tur min vän att hylla vår vän
Varmt grattis Ewa när du fyller år

©Ann-Britt Berglund
14 augusti 2013









Fri vers av Ljusletaren
Läst 375 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-15 12:10



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

solen det gula guldet tack för fin text
2013-08-21

  ResenärGenomLivet VIP
En fin grattisdikt...
2013-08-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tack Min Vän
för hyllningen den
Att Du tänkte på mig
gott! Kram till Dig i stora
mått, vänskapen Din är ju
bättre än en lyckolott!
********************
2013-08-16

  anits VIP
Grattis!
2013-08-15

  Bibbi VIP
Grattis!
2013-08-15

    Birgersdotter VIP
Fin hyllning
2013-08-15

  Anders Nordlander VIP
Fin hyllning till en duktig poetvän
2013-08-15

    ej medlem längre
Grattis!
2013-08-15

  M M Mannheim VIP
Ett jättefint initiativ att gratta någon?
2013-08-15

  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-08-15

  Rise Little One
Jag skriver mer än gärna under din underbara text :)

Stort Grattis på din dag Ewa-Britt <3
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren