Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till Sten Broman



Broman
byggde en bro
mellan människor

klassisk till nytt

Han var en
Broman

en som vågade gå över
sina egna broar

litade på sitt bygge

Alltid med glimten i ögat
och med en spjuveraktig syn på livet
intog han alla de scener
han äntrade

En dag klev han av sin sista scen
men han höll stilen
höll sin egna kurs

alltigenom livet

Det är strongt




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-15 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP