Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är jag bara rädd..

Just när du tror du känner mig drar jag mig undan.

Rädd för att tro på lyckan.

Varför skulle jag vara värd allt det där?

Just när vi är som närmast, drar jag mig undan.

Varför skulle du kunna älska mig?

Rädda att jag inte ska duga, jag är ju bara jag.


Ibland är jag bara rädd,och då drar jag mig undan.




Fri vers av Angel of love
Läst 318 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-15 13:27



Bookmark and Share


  Christer Foghagen VIP
Att älska och att våga bli älskad är skrämmande, riskfyllt och underbart. Fin dikt den tycke jag mycket om att läsa.
2013-08-29

  Fem hjärtan VIP
Känner igen känslan...Du är värd att bli älskad, tro mig!
2013-08-15

    ej medlem längre
Du skriver tydligen om mig...vacker sanning som kan göra ont.
2013-08-15

    Dan Myrbeck
Fin skildring av det som
dom flesta känner, men
inte vågar erkänna.
2013-08-15

  Tess74
Det du skriver så bra känner jag igen mig i så mycket.
2013-08-15

  Lars Hedlin
Känner så väl igen den känslan..Du är värd all kärlek och värme vännen! Kram
2013-08-15

    ej medlem längre
Fy.. Igenkännande det där... Man är alltid värd att älskas! ?
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love