Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mors kärlek att rädda sin son från kriget..


Din mor skrek, "flyg iväg, ha oss i dina drömmar"


I samma sekund som du omfamnar mig hårt, det är då något inom mig bryter samman

Du och jag här, på stadig mark, omgivningen försvinner, du är här,

du lever, andas, inte en rispa på din kropp, inte en blodfläck på din skjorta,



det är nu du ska överleva, med krigets minne färskt gjuten i din ryggmärg...




Fri vers av genni VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-15 17:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket starkt och berörande skaldat
2013-08-15

    ej medlem längre
Ja, krig är jobbiga!
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP