Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar runt om i mitt liv och tro eller ej

dagens gryning är vacker och full av liv det är
en stark kontrast mot skönheten i natten som

skymmer den med sitt täcke av mörker så att
ljuden får vägleda dej men det är guds himmel

och han ger beskydd för han sover endas med
ett öga öppet per dygn på dagen ser han dej

igenom solen och på natten ser han dej igenom
månens sken han vakar över dej som går troende

igenom hanns hage men vad är en tro ? då vet
man ej om man tror när någon frågar mej så

svarar jag att jag ber när jag har det som svårast
men jag tackar aldrig när jag har det bra men jag

tror på det goda framför det onda kärlek framför hat
liv framför död ljuset framför mörkret och det innefattar

väl en bibel och tro även om jag inte lever som idealet
tolkas av många men jag har alltid trott på det goda

i min förvirade värld av ensamhet och ondska men jag
lever och ser klarare nu min väg har varit lång men jag

förstår skillnaden nu jag vänder om och kommer hem
till din himmel fader när du tycker att jag är den värdig




Fri vers av den nakna poeten
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-15 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten