Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns ingen!

finns ingen som kan jämföras med din ömhet

finns ingen som kan jämföras med ditt skratt

finns ingen som kan jämföras med ditt leende

finns ingen som kan jämföras med dina kyssar

finns ingen som kan jämföras med din närhet




Fri vers av Morgan
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-15 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan