Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att sänka det gammla och börja på något nytt

jag talade till min fästmö i går om våra
meningsskiljaktigheter och att det inte

funkar längre för att det tar för mycket
på våran energi och att vi ofta är lessna

vi älskar varandra men vi når inte fram
till varandra med våra ord men jag sa

att det här funkar inte att det är ett
avslutat kapittel att jag tänker riva

ut den här sidan och slänga bort
den hon blev tyst och kall på rösten

men full av värme och glädje när
jag sa att vi börjar om igen och
tar lärdom av det förflutna




Fri vers av den nakna poeten
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-16 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten