Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills tiden har stannat



Du flydde
rakt in i en återvändsgränd

Tysta tårar
när kärleken lämnat dig sårad och bränd


Håller andan
tills det värker i lungorna

Vägrar lyssna
till de sladdrande tungorna


Tiden går
och du hör hur minuterna tickar

I skuggan
för att slippa alla dömande blickar


Bara försvinna
du önskar inget annat

Blundar nu
tills tiden har stannat





Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-16 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus