Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla färgers längtan

Och mitt i nuet
kameleonten
som heter Längtan

som är en dag
när regnbågen lyser
före åskan slår

som är kvinnan
med ord som opalen
och blommande stenar

som är ett skepp
med satta segel
för färd i storm


och i den röda gryningen
är stegen där borta
gröna och blå

och hennes röst
är svärta och guld
när vinden vänder

och en hand till hälsning
från klipporna
där hemma och borta

och jag är den
som älskar orden
som öppnar himlen




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-08-16 21:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande text
2013-08-20

  Blåbäret
så skön och fin läsning...tack
2013-08-19

  Minkki VIP
förtrollande poesi, bokmärkt
2013-08-19

    ADI Nehlin
tyckte om
2013-08-18

  Schizooliza
Fy fan va bra!! Tål att omläsas:)
2013-08-17

  Rozsi.kovacs
Briljant
2013-08-17

    ej medlem längre
Verkligen poetiskt!!
2013-08-17

  Måna N. Berger
Du målar färgrikt med orden, poet!
2013-08-16

    ej medlem längre
Som pärlor i handen, utsökta strofer
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP