Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

teckning i kol

 

den stund det tar dig att vända om

rätta till ansiktsdragen

är din återbörd till något

nu borta

du rättar till kläderna vecken rynkorna

rätar linje som anas bara i minnet

som när andetagen ven unisont

eller händer som sökte

eller var det inbillning?

I så fall min




Fri vers av cilax VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-17 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt