Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi såg varann

Om människor såg
varandra
istället för mest
sej själva
så skulle dom flesta bli sedda

utan att behöva se sej om
efter det




Fri vers (Fri form) av Thomaz Ransmyr
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-17 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomaz Ransmyr
Thomaz Ransmyr