Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeläsning

Vi skapar kaos utan raster eller paus
Alla skrattar och är glada när poolen fylls och vi ska bada
Vi sprider glädje
Vi sprider sång
Vi blir oslagbara gång på gång
Kemin i våra vener gör oss fria och skapar scener
Utökar medvetandet hos oss båda
En telepatisk förmåga
Vi vet utan att behöva fråga




Fri vers av små tankar
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-17 21:46



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Härlig!
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

små tankar
små tankar