Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogens guld !

hej alla poeter och vänner jag var ute i skogen i
går och plocka kantareller och dom har kommit

upp rejält och minna sinnen var fulla av glädje
ta kaffe och bröd och ge er ut i skogen plocka

guldet i vår herres hage det är dags att skörda
kantarellerna är jätte stora och fina och väntar

er att finna dom det är en stark smak förhörare
till såser och grytor så ge er ut och plocka ni

kommer att bli på bra humör och stärkta av
motionen till kropp och sinnena dom finns

jag njuter av varje steg jag sätter ner i
skogen kantarellerna väntar er

det är ingen uppmaning det är en order !
för att hela hjärta kropp och sinne för

det sätter färg på själen




Fri vers av den nakna poeten
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-18 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten